Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Vakantie Caravan oostenrijk


Wilt u met de auto op vakantie naar Oostenrijk? Bij Caravan Interland kunt u terecht voor het reserveren van een caravan aan de Oostenrijkse Rivièra. U vindt de Oostenrijkse Rivièra in de deelstaat Karinthië.

Onze camping bevindt zich aan een van de mooie meren in Oostenrijk. De prachtige en bergachtige omgeving van onze camping leent zich uitstekend voor zowel een passieve als actieve vakantie.
Zo kunt u lekker luieren aan het water of voor uw caravan, maar de actieve vakantieganger komt ook zeker aan zijn of haar trekken. Zo kunt u zwemmen, mountainbiken, wandelen en er zijn vele excursiemogelijkheden in de omgeving.

Uw caravan is voorzien van alle gemakken, waaronder een volledig ingerichte keuken. Wilt u een dagje niet koken? U bent met uw gezin van harte welkom in ons restaurant.

Vanuit uw caravan in Oostenrijk kunt u met de auto uitstapjes maken naar Slovenië en Italië. Een bezoekje brengen aan het Planetarium, een roofvogelshow of Burcht Hochosterwitz is ook zeker de moeite waard.

Boekt u vandaag nog online uw caravan in Oostenrijk voor een gezellige familievakantie.

Vakantie Caravan Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans Wörthersee
Verhuur caravan
Camping Oostenrijk
Stacaravans Karinthië
Caravans meer Oostenrijk