Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Stacaravans Karinthië


Voor een onvergetelijke vakantie kiest u voor een van de compleet ingerichte stacaravans in Karinthië van Caravan Interland.

Pal aan de camping bevindt zich een van de mooie meren van Oostenrijk. Dankzij de zuidelijke temperatuur en sfeer is het er heerlijk toeven. Het water is helder en de omgeving is prachtig. De watertemperatuur ligt in de zomer rond de 25 graden Celsius. Het is dan ook heerlijk zwemmen in het door bergen omgeven meer.

Vanaf onze caravans is het ca 50 meter naar het meer, waar u als onze gast gratis van kunt genieten. Er zijn waterfietsen en regelmatig een waterluchtkasteel. De camping heeft ook een beachvolleybalveld, een voetbalveld en een skatebaan. Daarnaast organiseert ons animatieteam vele activiteiten voor jong en oud, de hele zomer door. Dat houdt in dat u en uw kinderen zich geen moment zullen vervelen.

Wilt u heerlijk genieten op een gezellige camping in Karinthië? Reserveer dan nu een van onze compleet uitgeruste caravans.

Stacaravans Karinthië

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans Wörthersee
Vakantiehuisjes Oostenrijk
Caravan Oostenrijk
Verhuur caravans Oostenrijk
Stacaravans gezinscamping Oostenrijk