Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Caravans Karinthië


Wij nodigen u uit om uw vakantie dit jaar door te brengen op onze mooie camping in Karinthië. Voor wie geen eigen caravan heeft biedt Caravan Interland de mogelijkheid om caravans in Karinthie te huren.

Onze compleet uitgeruste caravans in Karinthië bieden per caravan plaats aan maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. Er bestaat ook de mogeljkheid om een slaaptent naast uw caravan op te zetten. Karinthië biedt de vakantieganger een prachtige omgeving met vele bezienswaardigheden. Daarnaast is het gemakkelijk om vanuit onze camping uitstapjes met de auto te maken naar Slovenië of Italië.

Verblijven in de caravans in Karinthie op de camping staat garant voor een gezellige vakantie met veel zon, zand en water in een adembenemend landschap. Uw Nederlandse gastheer en gastvrouw zullen er zeker voor zorgen dat uw vakantie bij ons onvergetelijk wordt.

Reserveert u vandaag nog online uw caravan in Karinthië bij Caravan Interland. Wij garanderen u een onvergetelijk verblijf!

Caravans Karinthië

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Stacaravans gezinscamping Oostenrijk
Wörthersee
Stacaravans Oostenrijk
Karinthië
Caravans meer Oostenrijk