Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Stacaravans Oostenrijk


Voor het huren van stacaravans in Oostenrijk bent u bij Caravan Interland aan het juiste adres! Onze stacaravans in Oostenrijk zijn gelegen op de camping in Karinthië. Deze camping is gelegen in de zuidelijke deelstaat van Oostenrijk waar u volop kunt genieten van zon, water en gezelligheid. De prachtige omgeving met bergtoppen en meren geven u het ultieme vakantiegevoel. Vanuit de camping kunt u genieten van de prachtige omgeving tijdens een wandel-, fiets of autotocht. Karinthië biedt u daarnaast authentieke bergdorpjes, steden en nog vele andere excursiemogelijkheden.

De Italiaanse en Sloveneense grens bijvoorbeeld zijn vanaf onze camping met de auto ook goed te bereiken. Voor de kinderen organiseren wij tijdens het hoogseizoen diverse leuke en gezellige activiteiten. Ook kunnen ze genieten van de tafeltennistafels, beachvolleybalvelden, voetbalvelden en skatebaan. Kortom, onze camping is zeer geschikt voor een familievakantie.

Wij bieden ook aantrekkelijke kortingen. Kijk snel verder en reserveer vandaag nog online uw stacaravan in Oostenrijk bij Caravan Interland.


Stacaravans Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Vakantie Karinthië
Stacaravans Karinthië
Caravan huren
Kamperen Oostenrijk
Caravans meer Oostenrijk