Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Verhuur stacaravan


Bij Caravan Interland bent u aan het juiste adres voor het huren van een stacaravan. De compleet ingerichte stacaravans van Caravan Interland staan voor u klaar op de camping in Karinthië.

Deze gezellige camping ligt in een natuurrijke omgeving omringd door bergen. U rijdt gemakkelijk met uw eigen auto naar onze camping. Bij aankomst staat uw stacaravan al voor u klaar. Ideaal is de mogelijkheid om uw auto te parkeren naast uw stacaravan.

Op de camping is er een Nederlands gastechtpaar aanwezig, speciaal voor onze klanten. Zij zorgen ervoor dat u niets te kort komt en geven leuke tips voor interessante uitstapjes. Een optie voor een uitstapje met de auto is een bezoek aan de Tscheppaschlucht. Deze kloof is één van de grootste toeristische trekpleisters van Oostenrijk. Breng ook eens een bezoek aan Klagenfurt, de hoofdstad van Karinthië, voor een gezellig dagje winkelen. Vul online ons reserveringsformulier in en het huren van uw stacaravan is snel geregeld.

Verhuur stacaravan

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan strand
Vakantiehuisjes Oostenrijk
Gezinscamping
Stacaravans Oostenrijk
Autovakantie Oostenrijk