Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Caravan strand


Wilt u verblijven in een caravan in de buurt van het strand? Caravan Interland voldoet graag aan uw wens.

Caravan Interland biedt u compleet ingerichte stacaravans op de camping in Karinthië. Uw stacaravan is volledig uitgerust met twee slaapkamers en een volledig ingerichte keuken. Uw maaltijden kunt u gebruiken op het terras voor uw stacaravan.
Deze camping leent zich uitstekend voor een gezellige gezinsvakantie. Er worden in het hoogseizoen door ons activiteitenteam leuke spelletjes georganiseerd. Uw stacaravan ligt dichtbij het meer, dat op enkele minuten lopen ligt. Hier kunnen zowel jong als oud terecht.

Daarnaast bent u binnen een uurtje bij het strandbad in Klagenfurt aan de Wörthersee. Hier staat de langste waterglijbaan van Oostenrijk!

In de omgeving vindt u ook voldoende bezigheden voor het hele gezin. Regelmatig worden er roofvogelshows gegeven in de buurt. Een andere optie is een bezoek aan het Planetarium, waarbij uw kinderen alles te weten komen over ons sterrenstelsel. Teveel om op te noemen. Ter plaatse kunt u voor meer informatie terecht bij ons Nederlands gastenechtpaar en de receptie van onze camping.

Reserveer nu uw caravan met uitzicht op het meer bij Caravan Interland.

Caravan strand

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Wörthersee
Caravans Karinthië
Verhuur caravans Oostenrijk
Gezinscamping
Karinthië