Home       Caravans       Camping       Wörthersee       Omgeving       Tarieven       Boeken       Contact       Tsjechie       Tirol

Autovakantie oostenrijk


Verblijf tijdens uw autovakantie in Oostenrijk in één van onze compleet ingerichte stacaravans.

Caravan Interland biedt u tijdens uw autovakantie in Oostenrijk compleet ingerichte stacaravans die beschikken over 2 slaapkamers, zitruimte, keuken en toilet. De ouderslaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de kinderkamer van een stapelbed. Alles inclusief dekbedden en kussens. Op het buitenterras staat er een zitje voor 5 personen en twee 5-standenstoelen. Naast de stacaravan is er voldoende ruimte voor uw auto, een must tijdens uw autovakantie in Oostenrijk. Uw kinderen kunnen onbeperkt gebruik maken van het meer dat op ca 50 meter verwijderd is van uw stacaravan.

Ook in de Wörthersee, die op een uurtje afstand van de camping ligt, kunt u heerlijk zwemmen in kristalhelder water, waarvan de temperatuur in de zomer rond 25 graden Celsius ligt. Tijdens uw autovakantie in Oostenrijk is dit een perfecte combinatie.

Het meer is omgeven door prachtige en imposante bergen. Voor zowel jong als oud organiseert een animatieteam in het hoogseizoen dagelijks leuke activiteiten en excursiemogelijkheden. Tijdens uw zonnige autovakantie Oostenrijk verveelt u zich geen moment. Iedereen kan naar hartelust genieten tijdens het verblijf op de camping.

Laat uw autovakantie in Oostenrijk een onvergetelijke worden. Vul vandaag nog online ons reserveringsformulier in voor een compleet ingerichte stacaravan van Caravan Interland.

Autovakantie Oostenrijk

Informatie aanvragen
Naam:
Telefoon:
E-mailadres:
Uw vraag:
  


Caravan Oostenrijk
Gezinscamping
Vakantie caravan meer
Wörthersee
Caravans Karinthië